Jeg bestilte i sidste uge 3 bøger fra Amazon, da jeg gerne vil have lidt mere viden omkring alt faktisk som omhandler at drive online forretning. Jeg kiggede meget rundt på nettet for at finde nogle anbefalinger men dem er der ikke særlig mange af synes jeg.

Jeg fandt en enkelt fra Morten Vadskær som anbefalede, The Undercover Economist.

Når jeg nu ikke rigtig kunne finde noget på de blogs jeg følger i dag så måtte jeg jo søge på google og der kom der flere forskellige lister frem, men den jeg faldt over var de mest solgte fra Amazon selv. Jeg kiggede derfor på deres liste og fandt flere jeg godt kunne tænke mig at læse.

De bøger det blev til i denne omgang var

The Undercover Economist – Tim Harford

Brand Anarchy – Steve Earl and Stephen Waddington

Optimize – Lee Odden

Jeg er gået i gang med bogen fra Lee Odden og allerede nu er der mange ting jeg ikke tidligere har tænkt over. Så det er en klar anbefaling.

Vil så vidt muligt få skrevet en anmeldelse af alle bøgerne efterhånden som jeg får dem læst.