Bliv aldrig inaktiv på Facebook

Dette bliver et kort indlæg da jeg er på vej ud af døren. Men jeg oplever at nogle webshops ikke skriver på deres Facebook side vær dag og dette mener jeg klart er en fejl.

På min egen shop Dreams for Kids der skriver vi på vores Facebook side vær dag(retter sagt min kæreste gør) og jeg kan godt se den virkning det har. Flere og flere begynder at købe i shoppen pga de forstår det er rigtige mennesker der sidder bag shoppen. De læser hvad andre skriver om os på vores egen side, de bliver derfor mere trygge.

Så bliv aldrig inaktiv på din Facebook side med mindre du ikke vil tjene penge. Så kom igang med at skriv – du kan skrive alt fra hvad du har lavet idag og hører hvad de har lavet. Du kan spørge dem om hvad de synes shoppen mangler og alle sådan nogle ting.

Du skal selvfølgelig tage forbehold for hvilket marked du er inde for.

Det var den korte fra mig for idag.

/Rasmus

2 Comments

  1. Uden at være den store ekspert i Facebook, så er det vidst nok også noget med at det tæller “op” i Edgerank algoritmen?

    • Rasmus Jungersen

      april 15, 2012 at 10:00 pm

      Det skal jeg så ikke kunne sige 🙂 Jeg ved bare hvis der ikke skrives med ens kunder så køber de også mindre – i hvert fald hos os 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.

© 2019 Rasmus Jungersen

Theme by Anders NorénUp ↑