Så er det snart et år siden jeg startede bloggen på en frisk(16 maj) og vil sige at jeg har skrevet noget mindre end forventet, dog har jeg fået lavet nogle videocasts(som ikke var planlagt) så det er jeg glad for.

Nu skal jeg til at slå hul på det andet år, og har sat mig et mål for at jeg skal have skrevet mindst 2 indlæg om måneden. Men vil også kun skrive når det er noget man kan bruge til noget.

Projekt ny blog

Jeg er i gang med at lave en ny blog. Denne blog kommer kun til at omhandle salg på trendsales og facebook.
Den skal være en hjælp til dem som har produkter indenfor denne målgruppe(tøj, hår, mode m.m). Den skal hjælpe dem til hvordan de forhåbentligt kan få succes med salg som vi har hos Dreams for Kids(tjek vores side her).
Hvis du vil læse lidt om vores succes på disse sider så har jeg skrevet et indlæg om det her. Kan sige så meget at de stod for 30% af vores salg i Q1 som svare til 45% af omsætningen.

Andre projekter

Udover mine blogge har jeg projekter som indkrydsning.dk, adsense sider, affiliate sider og powerservers.dk som skal føres ud i livet i år.