Nu er det efterhånden noget tid siden at jeg har fået skrevet her på bloggen. Men der er simpelthen sket så meget. Jeg har fået nyt job, jeg er blevet partner for en anden webshop og mit indkrydsningssystem er på vej frem og meget mere.

Mit nye job

Jeg var ude i at kører 100% på mine egen business, men var stadig lidt nervøs for at tage springet og vil derfor gerne have en fast indkomst, så jeg valgte at søge lidt forskellige steder. Der dukkede så et job op, som ramte min profil ret godt, dette var indenfor salg.

Stillingen er hos et firma kaldt ViroSafe, de har agenturet på Panda Security i Danmark. Jeg har altid godt kunne tænke mig at prøve at sælge software produkter, så det har jeg muligheden for nu. Min stilling er Channel Manager, men jeg vil nok bare kalde det junior sælger.

Jeg skal begyndte 4 februar efter min tur til Island, med de 8 bedste sælgere i TDC.

Partner for en webshop

I december 2012 blev jeg kontaktet af en der tidligere har stået for noget hosting af en bekendt webshop som jeg har stået bag. Han spurgte om jeg ikke kunne tænke mig at være med i hans shop for at få den frem i søgemaskinerne og så den solgte noget mere. Sådan et tilbud kan jeg ikke sige nej til, så jeg sprang på og er i dag partner på shoppen.

Shoppen det drejer sig om hedder KabelX.dk, som sælger alt indenfor kabler til priser jeg mener alle kan være med på. Shoppen skulle have hele turen, fra design til SEO, så der er i dag kommet en helt ny shop mere eller mindre, kun produkterne er gået videre fra den gamle del.

Vi åbnede den nye shop i fredags(den 25/1-2013), så der er ikke sket så meget på SEO siden endnu, men der arbejdes dagligt på at komme igennem alle produkterne og siderne så de spiller 100%.

Når alt SEO’en på siden er i orden så skal der optimeres så der bliver solgt noget mere, og måden jeg vil gøre det på er at bestille en rapport fra Shopdiagnose.dk som Morten Vadskær, Mogen Møller og Nikolaj Astrup Madsen står bag.

Indkrydsning.dk på vej frem

Mit digitale indkrydsningsystem er på vej frem i de danske klubber. Efterhånden har vi hele Gentofte kommune(vi mangler lige få klubber), og nogle i Gladsaxe go Lyngby og vi udvider stadig.
At det går som det går er jeg rigtig glad og jeg har da også skruet op for direct mail og telefonopkald til de klubber som ikke har systemet endnu.

I fredags rykkede vi også hele systemet fra Sverige til Danmark på nye servere hos Solutio.dk og dette tror jeg har været vores bedste træk pt. Jeg har allerede opfattelsen af Brian og de andre hos Solutio er meget professionelle og hjælpsomme! Store anbefalinger herfra!

Vil du tjene 500,- ?

Hvis du gerne vil tjene 500,- så har jeg noget i kan gøre for mig. Hvis du er forældre i en klub, arbejder i en eller noget andet. Så kan i ved at henvise klubben til mig få 500,- hvis jeg får et salg igennem. Det eneste i skal have klubben til, er at de skal fortælle mig hvem det er der har anbefalet dem og hvordan jeg kan komme i kontakt med denne person. I kan også smid mig en mail når i har henvist en klub, så kan jeg fortælle om de har taget kontakt eller ej.

Jeg kan fortælle at jeg har en konvertering på 90% når først mødet er sat op ude i klubben.

Systemet er ikke gearet til børnehavner, SFO og vuggestuer endnu, men derfor er i meget velkommen til at henvise dem alligevel 🙂

Det var vidst det

Det var vidst det jeg havde lige nu. Jeg vil oppe mig lidt for at skrive / video caste noget mere i fremtiden, så der ikke går så lang tid imellem noget nyt.

Jeg håber at I alle sammen har det godt, og ind til vi ses igen, Ha’ det godt og pas på jer selv!

/Rasmus