Projekt: Niche Adsense sites

Jeg har længe været i gang med en masse projekter og det seneste jeg er i gang med er niche adsense sites. Jeg har stille og roligt fundet mig de sider jeg vil lavet og har fået købt mig et webhotel hos det der hedder BlueHost. Det er forresten en super god webhost i US!

Grunden til jeg har købt der, er at jeg er i gang med Engelske niche sites. Og skulle derfor bruge et sted i USA som kunne hoste de ting, da det er der min målgruppe er.
Jeg laver også nogle danske og dem kører jeg på UnoEuro eller MeeBox. Helst MeeBox men da jeg gerne vil kører spredt på forskellige IP’er og under forskellige navne må jeg skifte lidt imellem.

Tilbage til projektet

Jeg har de seneste par uger været i gang med at finde en masse nicher som jeg kunne lave sider indenfor og dette er ikke noget man bare lige gør må jeg nok sige. Der ligger rigtig meget bag men jeg har læst en ebog om hvordan du kan gøre det på en god og effektiv måde som, jeg synes man skulle læse hvis man vil lave niche sites(er god til både på dansk og engelsk). Siden som står bag ebogen hedder adsenseflippers.com og deres bog kan hentes her.

Jeg har pt 15 sider som jeg er klar til at komme i gang med. Det jeg skal gøre med alle siderne er at domainerne skal købes, siderne skal sættes op og contenten skal skrives til alle siderne.

Jeg regner med at alle siderne skal have imellem 2-6 artikler på imellem 400-600 ord.

Til de engelske artikler får jeg textbrokers til at skrive dem for mig, og jeg regner med at bestille dem som 4 stjerner så brugeren får noget ud af siden. Da jeg oplever at rigtig mange sider bare har fyldt skod content på så brugerne bare hurtigt klikker på adsense boksen eller tilbage til google.

Til de danske artikler der vil jeg skrive nogle af dem selv og nogle af dem vil jeg få Byskow.dk til at skrive for mig(hvis du skal bruge SEO tekster så er der varme anbefalinger herfra!).

Viser du tal?

Jeg vil prøve når siderne er kommet længere i processen at få lagt nogle tal op på hvor meget jeg har tjent på mit adsense. Mit mål er meget lavt til at starte med da jeg ellers bare vil blive skuffet hvis det ikke går som planlagt.

Når alle siderne er oppe regner jeg med der går 30-60 dage før de første penge begynder at komme ind på kontoen. Efter de 60 dage er mit mål at jeg skal have mindst 300 kr. ind hver måned på mit adsense alene.

Jeg vil prøve at få smidt et indlæg ud når den første side er i luften.

Det var det jeg havde lige nu og ind til da så hav det rigtig godt 🙂

/RJ

2 Comments

 1. Hej Rasmus!

  Hvordan gik/går det med disse engelske niche sider? Det synes jeg ikke rigtig, jeg kan finde noget om på bloggen.

  Mvh
  Sander

  • Rasmus Jungersen

   august 15, 2013 at 2:11 pm

   Hej Sander

   Har ikke fået lavet adsense sider i 100 år, har for meget at lave med mine webshops 🙂 Har efterhånden 3 styk som der skal ses til ud over fuldtidsjobbet.

   Vh
   Rasmus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.

© 2019 Rasmus Jungersen

Theme by Anders NorénUp ↑