Status efter shop skifte

Så er det ved at være en måned siden at vi hos DreamsforKids.dk skiftet platform på vores shop.

Vi skiftet fra WordPress e-commerce som er gratis at benytte og virkede godt til vores behov i starten. Men der kom desværre flere og flere fejl i systemet efterhånden som vi fik flere og flere produkter samt deres opdateringer ødelage andre funktioner(desværre).
Systemet i sig selv virker fint og man har den store frihed ved at benytte det. Du kan ændre alt og gøre præcis som du ønsker og det er nemt at rette i.

Men vi måtte skifte. Så var ude og kigge på de forskellige systemer der nu findes som f.eks. Magento. Der var bare noget ved magento og de andre som ikke tiltalte mig særlig meget og valgte at slå op på twitter hvilket et jeg skulle vælge. Dem som svaret var pænt fordelt mellem Magento og Prestashop, men så skrev Morten Vadskær og sagde han nok havde det jeg lige gik og manglende.

Kunden i 100% fokus – altid!

Han og en anden Morten har nemlig udviklet et shopsystem som har os som kunde 100% i fokus. Du betaler dog også derefter, men du får også en løsning der dækker 80-90% af alle webshopejeres behov. Løsningen han har udviklet hedder ShopOrama og det spiller bare som det skal. Vi var nummer 2 shop(tror jeg) som blev lanceret på hans system så der var/er stadig lidt børnesygdomme som skal overstås. Finder man en fejl skriver man til Morten og inde for 24 timer er det rette, oftest inde for 2.

Løsningen her er hosted hos dem og der er selvfølgelig nogle begrænsninger som man må leve med, men det vil jeg mene man kan klare. Og som Morten selv har sagt, hvis du en dag skal bruge nogle funktioner som system skal kunne men, ikke kan klare, så er man selv blevet så stor at man skal ud og skifte til en 100% hardcoded løsning.

Så jeg vil sige, hvis du mangler en shop løsning til din nye webshop eller skal bruge en ny, så vil jeg klart anbefale dig ShopOrama.

Jeg vil prøve at få skrevet et mere uddybende indlæg om ShopOrama og mulighederne i det.

3 Comments

 1. Hej Rasmus,

  Det lyder spændende!

  Er deres system bygget helt fra bunden af, eller er det noget Open Source som de har modificeret lidt?

  Mvh.
  Kristian

  • Hej Kristian

   Det er noget der er bygget helt fra bunden 🙂

   Du har mulighed for at ændre alt i design via HTML filer og CSS. Så ingen mulighed for at tilføje php.

   /Rasmus

 2. Interessant. Kunne være man skulle overveje dette shop system når de har fået rettet de værste børnesygdomme, ser virkelig lækkert ud 🙂 Synes det er fedt der er så meget der er gennemtænkt, så som seo og analytics er der tænkt over står der på hjemmesiden, det er jo 2 ret vigtige ting at have styr på, vil da helt sikkert lige holde øje med dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.

© 2019 Rasmus Jungersen

Theme by Anders NorénUp ↑