Jeg må sige at hvis man sælger produkter indenfor mode, fashion eller andet til kvinder(og deres børn) så må man altså ikke komme udenom Trendsales. Hvis du sælger vare indenfor en af disse markeder så er der helt sikkert nogle indenfor din målgruppe.

30% af vores salg i Q1

For min kærestes shop(DreamsforKids.dk) kan man sige at tallene taler for sig selv. Alene i Q1 i år er over 30% af vores ordre kommet igennem Trendsales. Dette syens jeg personligt er et højt tal og så længe kunderne ligger deres ordre i vores shop end hos konkurrenterne så er jeg glad.
Jeg så da hel sikkert at de 30% lagde deres ordre i shoppen i stedet, men pga mange har deres penge på deres trendsales konto så vil jeg hellere have de bruger dem der end på nogle andre.

Snak lige med din leverandør

Hvis du ikke allerede er på Trendsales, så vil jeg sige, kom det, kom det med det samme. Få oprettet dine produkter og få lagt det ud med det samme. MEN, så skal det dog lige siges, få lige styr på om det er iorden for dine leverandører at i ligger det på. For nogle brands accepterer kun salg via ens webshop.

Jeg har været ude for at en leverandør opsagde samarbejdet med os pga vi solgte via Trendsales – det kan du læse om her.

Bedre priser end på shoppen

Man skal være OBS på nolge ting når man begynder at handle på Trendsales og det er at mange(desværre) har en forventning om at de kan få tingene lidt billigere end hvis de købte på shoppen. Stor set alle prøver at prutte prisen bare lidt ned.

En anden ting er at folk(mange af dem) læser ikke hvad du skriver i dine tekster samt ligger de ikke mærke til om du er en privatperson eller en butik så mange vil rigtig gerne bytte med dig eller stiller spørgsmål som du allerede har svaret på oppe i din produkttekst.

En sidste ting(for nu) er at man skal huske på at de tager 6% i gebyr for at handlen og det er af det fulde beløb(inkl fragt mm.)

Jeg vil på et tidspunkt lave en lille indlæg til how-to-sale-on-trendsales så man kan komme igang med det uden at fald i, de steder hvor min kæreste og jeg har været.

Indtil da så hav det godt 🙂

/RJ