WordPress er ikke kun til blogs

Det er ekstrem længe siden at jeg har fået skrevet her på bloggen selvom jeg har flere indlæg i piplinen, så er det desværre ikke blevet til mere end det. Men jeg har været så heldig at Andreas Linde skrev til mig og spurgte mig om jeg kunne tænke mig at få et gæsteindlæg på min blog og det vil jeg da bestemt.

Derfor vil jeg lade ordret gå til Andreas.

De sidste 3 år har jeg arbejdet professionelt med WordPress. Jeg startede som freelance webdesigner og driver nu et webbureau med en partner. Vi laver udelukkende WordPress hjemmesider.

Et af de allerførste spørgsmål som en kunde har, når man siger at man kun laver WordPress hjemmesider er om det ikke kun kan bruges til blogs? Svaret er nej! WordPress kan bruges til så meget mere. Vi har både lavet forums, webshops, RFQ og booking-systemer i WordPress. Der er ikke nogen grænse for hvad man kan bruge WordPress til.

Fordelene ved at bruge WordPress til komplekse udviklingsopgaver

      1. Admin-interfacet er super brugervenligt. Imodsætning til mange andre content management systemer er WordPress utrolig nemt at finde rundt i, hvis man laver nogle få ændringer og fjerner overflødige funktioner.
      2. Det bliver brugt af op mod 80% af alle hjemmesider i hele verdenen. Det betyder med andre ord også at der er mange, som udvikler til systemet. Hvis du bliver uvenner eller ikke er tilfreds med din leverandør kan du skifte med det samme. Det kan du ikke hvis du vælger et lukket system som for eksempel dandomain.
      3. Der findes flere tusinde plugins, som du kan installere for at få en løsning, som passer til dig.

Sådan har vi brugt WordPress

Vi har kodet vitam.dk, som er en online portal, hvor man finde og bestille catering til sin fest eksempelvis i Aarhus.

Det er et rimeligt avanceret system. hvor både kunder og leverandører kan logge ind i deres eget interface. Som kunde får man kun vist leverandører, som kan levere til deres område udregnet ud fra antal kilometer. Derudover kan man som kunde se anmeldelser, hygiejne-rapport og menuer på leverandørerne.

Vi har valgt at bruge WordPress, fordi det er nemt at få udvilket plugins og få tilpasset sin løsning. Derudover er det super brugervenligt. Vi kan oprette leverandører og menuer på få minutter. Hvis vi havde valgt at bygge vores eget system havde vi været bagud fra dag 1, for det ville betyde at vi starte med at lave alle standard funktioner, som WordPress allerede har indbygget.

1 Comment

  1. WordPress er en vinder 🙂 Godt at få det ud til alle de nye derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.

© 2019 Rasmus Jungersen

Theme by Anders NorénUp ↑