Gratis ShopOrama Workshop i København

Tirsdag den 3. marts er dagen hvor jeg  afholder min første workshop i ShopOrama platformen. Workshoppen vil indeholde en gennemgang af ShopOrama og dens funktioner (også de avanceret), simpel SEO ifht ShopOrama platformen og til sidst vil der være sparring og Q&A session. Workshoppen henvender sig primært til nye brugere af ShopOrama platformen.

Da det er min første workshop, vil det være gratis at deltage, der vil dog være et no show up fee på 300,- plus moms (som du automatisk acceptere ved tilmelding).

Location vil være i København, præcis hvor, er endnu ikke fastlagt – dette sendes ud på mail seneste 5 dage før workshoppen.

Vi mødes kl. 19:00 på location og går derefter i gang med selve workshoppen.

For at deltage bedes du sende en mail til rasmus@jungersen.net med dit fulde navn, webshop og mail jeg kan kontakte dig på.

Der er i alt 15 pladser.

Jeg glæder mig til at se dig.

/Rasmus

Et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *