Ydelser

Google Ads

Jeg har siddet på begge sider af bordet når vi snakker Google Ads. Jeg har både siddet som webshop ejer hvor jeg har hyret konsulenter til at udføre arbejdet for mig og så har via mit job som Adwords konsulent siddet med en bred vifte af webshop kunder.

Derfor ved jeg hvor vigtigt det er at vide hvor enes penge bruges, tjener man penge på det man findes på og en rapport hver måned kan give en den ro i maven man har brug for når man smider penge efter andre.

SEO

SEO er noget man ikke kan leve uden, desværre. For at Google og dermed dine brugere skal kunne finde dig, så gælder det om at din side er optimeret bedst muligt.

Der hvor jeg kan hjælpe dig er med den tekniske og on-page delen. Så din side står så stærk som overhoved muligt overfor Google.
Når det tekniske er på plads, så er du klar til linkbuildingen.

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve er den kanal hvor ens omsætning pr. klik er højest. Derfor er det noget alle skal have på sin shop.

Jeg kan ikke hjælpe dig med at skrive indholdet, men jeg kan hjælpe dig med den tekniske del, så dine automationmails kommer til den rette person på det rette tidspunkt.

Undervisning

CPC, linkbuilding, Åbningsrate? Der findes et hav af udtryk og ting man skal vide som webshop ejer.

Jeg mener ikke man skal kunne det hele selv, men jeg synes man skal forstå hvad det er for nogle mekanismer som ens konsulenter piller ved og taler om.

Jeg underviser i Google Ads, SEO og nyhedsbreve. Undervisningen er altid 1-til-1 så du får det meste ud af og så alt hvad vi taler er relateret til netop din shop og ingen andres.